DAV България навърши една година

На 3 декември 2011 г. в София беше учредено дружество на български астролози, приятели и почитатели на астрологията. Името на новото дружество е „Международен приятелски кръг на Германския съюз на астролозите в България“. Учредители на дружеството са Германският съюз на астролозите и Алена, а съучредителите в София са 16 души. Председател на дружеството е Светлана Тилкова – Алена.

За първата година от своята дейност, дружеството има вече 28 активни членове, което е само и единствено повод за гордост.

През годината бяха проведени четири семинара – в Балчик, Стара Загора, Бургас и София. Докладите на членовете на дружеството бяха събрани в сборник. Работата на DAV България беше отразена и популяризирана в местната и централната преса. В средата на годината заработи и сайтът на дружеството www.davbg.net.

На 8 декември в София се състоя последният за годината семинар, на който присъстваха 32–ма души. Председателят на дружеството Светлана Тилкова – Алена изнесе четири доклада, първият от които бе „Доминирането на Съдбовната забрана за брак над 7-и дом – дома на брака, в звездната карта“. С този доклад Алена представи България на тазгодишната конференция на Германския съюз на астролозите в Бон.

Следващата разработка на Алена бе на тема „Съдбовният път на българите“, който намери потвърждение за верността на направеното изследване с разработката на Стоилка Станева „Бъдещето на България според Съдбовния път на децата, родени в страната през новото хилядолетие“. Третият доклад на Алена бе на тема „Страхът в зодиака“, представен във вид на практическо ръководство.

Един от най-новите членове на дружеството, но завършил курса по номерология при Алена преди 12 години – Станислав Климентов, изнесе доклад „Вибрациите на личната година и възможните здравословни оплаквания“.

Последният доклад от деловата работа на семинара бе на тема „Парад на планетите – измислица, реалност или предизвестие за бедствие“, отново изнесен от Алена.

Вечерта завърши с празнична вечеря в ресторанта на Астор.

© 2011 - 2024 "АРОС Груп" ООД.  Всички права запазени.  Уебсайт от Smarty Studio