На 8-и декември, 2012 г. в София ще се проведе семинар на DAV - България

На 8-и декември, 2012 г. в София ще се проведе семинар на DAV - България

На 8-и декември в София в конферентната зала на хотел Хемус, ще се проведе четвъртият семинар на DAV България за 2012-а година.

Цената за участие за членове на дружеството е 15.00 лева, а за гости - 30.00 лева.

ПРОГРАМА НА СЕМИНАРА

ВАЖНО

Участието в семинара за нечленове става с предварително записване през ФОРМАТА ЗА КОНТАКТ в сайта

Семинарът на дружеството е свързан с изнасяне на научни доклади и дискусия по тях, а не с лични консултации при Алена. Всеки желаещ лична консултация при Алена, трябва да спазва установения ред, който е с писмена заявка.

НАЧИН ЗА СТИГАНЕ ДО Х-Л ХЕМУС

Най-удобният и бърз начин за стигане до хотела е като от Централна гара (или Централна автогара), се вземе метрото от метростанция "Централна Ж.П. гара" и се слезне на метростанция "Европейски съюз", от която излизате до самия х-л Хемус.

По-бавният начин на придвижване е с трамвай номер 6. Началната спирка е Централна гара, като слизате на деветата спирка, която е х-л Хемус.

Светлана Тилкова - Алена

Светлана Тилкова - Алена

Светлана Тилкова е редовен член на Германския съюз на астролозите (DAV) от октомври 1999 г. Член е на Интернет общество - България от 2001 година. От юли 2006 г. е член на Световната астрологична асоциация (ISAR), а от 3 декември 2011 г. е първи председател на Международният приятелски кръг на DAV в България.

Искате да членувате в DAV - България?

Ако искате да бъдете пълноправен член на Международен приятелски кръг на Германския съюз на астролозите (DAV) в България, можете да се свържете с нас чрез формата на страницата за контакти.