Семинар на DAV България на 23 март, 2013 г. в София

Семинар на DAV България на 23 март, 2013 г. в София

Поредният семинар на Международния приятелски кръг на Германския съюз на астролозите в България (DAV), ще се проведе на 23 март 2013 година, събота от 9.00 ч. в град София, х-л "Хемус".

Таксата за участие за членове на дружеството е 15.00 лв., а за гости, които не членуват в дружеството е 30.00 лв.

Участието в семинара за нечленове е с предварително записване, което трябва да стане най-късно до обяд на 22 март, на имейл: office@davbg.net или през ФОРМАТА ЗА КОНТАКТ в сайта.

ПРОГРАМА НА СЕМИНАРА

НАЧИН ЗА СТИГАНЕ ДО Х-Л ХЕМУС

Най-удобният и бърз начин за стигане до хотела е като от Централна гара (или Централна автогара), се вземе метрото от метростанция "Централна Ж.П. гара" и се слезне на метростанция "Европейски съюз", от която излизате до самия х-л Хемус.

По-бавният начин на придвижване е с трамвай номер 6. Началната спирка е Централна гара, като слизате на деветата спирка, която е х-л Хемус.

Светлана Тилкова - Алена

Светлана Тилкова - Алена

Светлана Тилкова е редовен член на Германския съюз на астролозите (DAV) от октомври 1999 г. Член е на Интернет общество - България от 2001 година. От юли 2006 г. е член на Световната астрологична асоциация (ISAR), а от 3 декември 2011 г. е първи председател на Международният приятелски кръг на DAV в България.

Искате да членувате в DAV - България?

Ако искате да бъдете пълноправен член на Международен приятелски кръг на Германския съюз на астролозите (DAV) в България, можете да се свържете с нас чрез формата на страницата за контакти.