Семинар на DAV България – месец февруари, 2016 г.

Семинар на DAV България – месец февруари, 2016 г.

Зимният семинар на Международния приятелски кръг на Съюза на германските астролози в България се проведе на 6 февруари в София. През целия семинарен ден бяха разглеждани и тълкувани астрологични и номерологични казуси от практиката.

Денят започна с изясняване на понятието планети „злосторници“, за каквито са набедени Марс, Сатурн, Уран и Плутон, и тяхното влияние в заключен знак. Прогнозиране на развитието на проблем при наличие на интерсептация и след прекратяване на нейното действие. Влияние на интерсептирани (заключени) планети от аспекти в прогресиите и в транзитите. Сила на действие на интерсептацията в зависимост от възрастта на притежателя на хороскопа. Тълкуване на неблагоприятни аспекти на Венера със Сатурн, Уран, Нептун и Плутон по отношение на сключването на брак. Интераспекти в синастрията.

Номерологичната част от практическите занимания в семинарния ден започна с тълкуване на причината за смъртта, включително и кармичните предпоставки, на петима световноизвестни музиканти и творци, починали от рак за по-малко от месец в края на 2015 г. – годината на Сатурн и кармична разплата, и началото на януари 2016 г. – годината на Марс.

Възможно ли е да бъде изведено правило за установяване на Съдбовната забрана за брак, що се отнася до нейната кармична съставка, която се определя чрез преход във времето и не подлежи на статистическо описание.

Бяха тълкувани възможностите за успех при наличие или отсъствие на Съдбовен път с вибрация 5, изискващ реализация извън родината.

Денят завърши с кратък разказ на Първия председател на дружеството Светлана Тилкова – Алена за образ и събитие, случило се по време на Второто българско царство.

Светлана Тилкова - Алена

Светлана Тилкова - Алена

Светлана Тилкова е редовен член на Германския съюз на астролозите (DAV) от октомври 1999 г. Член е на Интернет общество - България от 2001 година. От юли 2006 г. е член на Световната астрологична асоциация (ISAR), а от 3 декември 2011 г. е първи председател на Международният приятелски кръг на DAV в България.

Искате да членувате в DAV - България?

Ако искате да бъдете пълноправен член на Международен приятелски кръг на Германския съюз на астролозите (DAV) в България, можете да се свържете с нас чрез формата на страницата за контакти.