Семинар на DAV България – месец декември, 2018 г.

Семинар на DAV България – месец декември, 2018 г.

Число или звезди

Последният за календарната 2018 г. и първият от новия осми сезон семинар на Международния приятелски кръг на Съюза на германските астролози в България се проведе на 1 декември в София.

Първият председател на дружеството Светлана Тилкова – Алена изнесе доклад на тема „Число или звезди“, в който се разглежда и дава отговор на въпроса кое е първото по важност – номерологията или астрологията, при тълкуването на човешкия характер, живот, събития. За мнозина това е астрологията, но грешат.

В доклада е обосновано първенството и значимостта на номерологията пред астрологичното знание, без второто да бъде подценявано въпреки взаимната обвързаност и сякаш равнозначност на датата, часа, мястото на раждане и звездната карта на всяко живо същество. Анализът се прави въз основа на пет последователни прераждания за период от две хиляди години на една и съща Душа в различни физически тела, държави и етноси.

Във втората част на семинарния ден членовете на дружеството участваха в майсторски клас на Алена чрез тълкуването на определена дума като смисъл и номерологична вибрация спрямо конкретна дата на раждане.

По традиция семинарът завърши с дружеска вечеря, преминала в много въпроси към Алена, свързани с незримия свят.

Светлана Тилкова - Алена

Светлана Тилкова - Алена

Светлана Тилкова е редовен член на Германския съюз на астролозите (DAV) от октомври 1999 г. Член е на Интернет общество - България от 2001 година. От юли 2006 г. е член на Световната астрологична асоциация (ISAR), а от 3 декември 2011 г. е първи председател на Международният приятелски кръг на DAV в България.

Искате да членувате в DAV - България?

Ако искате да бъдете пълноправен член на Международен приятелски кръг на Германския съюз на астролозите (DAV) в България, можете да се свържете с нас чрез формата на страницата за контакти.