Лунните капани в календара на Луната - Семинар на DAV България (септември, 2020 г.)

Лунните капани в календара на Луната - Семинар на DAV България (септември, 2020 г.)

Есенният семинар от деветия сезон на Международния приятелски кръг на Съюза на германските астролози в България се проведе на 26 септември в София при стриктно спазване на противоепидемичните мерки.

Работната програма на семинара включваше тест на астрономерологична тематика, въз основа на който чрез методите на психоанализата Първият председател на дружеството Светлана Тилкова - Алена ще изготви психологически портрет на участниците със съвет на какво да наблегнат и усъвършенстват в начина на поднасяне на хорарен хороскоп и прогноза.

Втори тест показа нивото на знание при съставяне на лунен календар. Алена изнесе кратък доклад с астрологичен анализ как думите подтикват към еволюция или революция.

На семинара беше прекратено членството на Станислав Климентов заради нарушаване на Международния етичен кодекс на астролога, както и устава на дружеството.

По традиция семинарът завърши с дружеска вечеря и много неформални въпроси към Алена.

Светлана Тилкова - Алена

Светлана Тилкова - Алена

Светлана Тилкова е редовен член на Германския съюз на астролозите (DAV) от октомври 1999 г. Член е на Интернет общество - България от 2001 година. От юли 2006 г. е член на Световната астрологична асоциация (ISAR), а от 3 декември 2011 г. е първи председател на Международният приятелски кръг на DAV в България.

Искате да членувате в DAV - България?

Ако искате да бъдете пълноправен член на Международен приятелски кръг на Германския съюз на астролозите (DAV) в България, можете да се свържете с нас чрез формата на страницата за контакти.